logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Uglavnom Sunano

30°C

Kiseljak

Uglavnom Sunano

U petak i subotu u Busovači: Akcija "Let’s Do It - očistimo zemlju za jedan dan"

busovaca do it

U povodu Dana planeta Zemlje, općina Busovača, šestu godinu zaredom, organizira akciju "Let’s Do It – očistimo zemlju za jedan dan". Velika akcija čišćenja i uređenja okoliša planirana je u petak i subotu, 7. i 8. travnja ove godine.

U koordinaciji s ovlaštenom osobom za zastupanje ove Akcije, Vladom Marčićem, i Službom za Civilnu zaštitu Općine Busovača, organiziran je radni dogovor za provedbu ovogodišnje akcije. U dogovoru su sudjelovali predsjednici mjesnih zajednica, ribolovci, planinari, udruge žena, eko udruge, predstavnici osnovnih i srednjih škola te djelatnici Komunalca i Službe civilne zaštite.

"Uz naš moto u ovoj akciji – 'Očistimo samo oko sebe i svojih dvorišta i imanja', pozivamo sve sugrađane i svekoliko pučanstvo, na području cijele naše općine, da se odazovu ovoj akciji, u dana i vrijeme koje je za njih najprihvatljivije.

Prikupljeni materijal, po mogućnosti sortirati, tako da se posebno pakira materijal pogodan za reciklažu (plastične boce, ostala plastika, staklo i metal), a posebno ostale vrste otpada. Prikupljeni materijal odložiti u blizini kontejnera, ako isti postoje u vašem okruženju ili na sabirna mjesta određena u vašoj sredini", poručuju organizatori.

artinfo.ba/ap

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17