logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Općine Kiseljak i Fojnica u borbi protiv korupcije

dado-korupcija-potpis.gif

Tajnik Općine Kiseljak Dragomir Lučić u ime općinskog načelnika i direktorica fondacije Infohouse Đenana Alđuz potpisali su jučer Memorandum o suradnji za izradu Akcijskog plana za borbu protiv korupcije u općini Kiseljak

Riječ je o projektu''Izgradnja kapaciteta nevladinih organizacija i odabranih općina/gradova na izradi akcijskog plana za borbu protiv korupcije na lokalnom nivou''. Projekt se uz podršku USAID-a realizira u suradnji s Antikorupcijskom mrežom u BiH, Account-om te Udruženjem Aldi iz Goražda.

Izradi dokumenta pored Općine Kiseljak pristupila je i Općina Fojnica te su ove dvije instuticije ujedno i dvije od 35 općina u Federaciji BiH koje su u protekle tri godine krenule sa izradom projekta u borbi protiv korupcije.

Akcijski plan za borbu protiv korupcije usklađen je državnom i županijskom strategijom za borbu protiv korupcije a "Iako ne postoji jedinstven recept za borbu protiv korupcije na lokanom nivou, izrada antikorupcijskih akcijskih planova pokazala se kao dobar preventivni format koji predstavlja poštivanje preporukama koje su definirane u državnoj strategiji borbe protiv korupcije za razdoblje 2015 - 2019. godina" stoji na stranici Općine Kiseljak koja pak u izvješću sa ovog sastanka dalje navodi kako je Memorandum zaključen na razdoblje od šest mjeseci a kako tek slijedi definiranje aktivnosti, radne grupe i izrada plana djelovanja koji će pak biti dostavljeni Vijeću i načelniku na usvajanje.

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17