logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

VITEZ: Stručno Predavanje profesorice iz Zagreba za prosvjetne djelatnike ŽSB

predavanje--dubravica.gif

Na inicijativu i prijedlog prof. Olgice Krezić, ravnateljice OŠ Dubravica u Vitezu, u amfiteatru ove škole održano je zanimljivo stručno predavanje za učitelje i nastavnike osnovnih škola s područja Županije Središnja Bosna.
Uz ravnateljicu prof. Olgicu Krezić, organizator predavanja na temu "Prepoznavanje razvojnih smetnji u djece i adolescenatabilo" bilo je Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta ŽSB, dok je isto održala dr. sc. Lidija Čilić Burušić, profesorica psihologije, djelatnica Poliklinike za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG u Zagrebu

Inače, ova profesorica je rodom iz Viteza gdje je završila osnovnu i srednju školu dok je u Zagrebu završila studij psihologije, a magistrirala i doktorirala na Medicinskom fakultetu, također u Zagrebu.

Nakon devedesetominutnog predavanja prisutni su imali priliku postavljati pitanja vezana za temu, tražiti dodatna pojašnjenja, upute… što je znatan broj njih i iskoristio. Izrazili su zadovoljstvo temom i načinom izlaganja gošće iz Zagreba koja je ovom prilikom izrazila spremnost suradnje – savjetodavno stručno pomoći i putem telefonskih kontakata i elektronskom poštom.

„ Zadovoljna sam što sam, zahvaljujući prije svega svojoj prijateljici još iz djetinjstva, Olgici Krezić, dobila priliku u svom rodnom gradu održati jedno ovakvo predavanje i svojim iskustvom i radom i školovanjem stečenim znanjem pomoći kolegicama i kolegama u poslu i u rješavanju problema s kojima se svakodnevno szusreću. Jasno je, ovo je predavanje ili seminar kako su ga okarakterizirali, je savjetodavan i informativan, a ja sam spremna i ubuduće, bude li za to interesa, dolaziti u Vitez, u svoju srednju Bosnu i u granicama svojih znanja i mogućnosti pomoći. Bit će mi uvijek zadovoljstvo to činiti“, kazala je za Vitez.info dr.sc. Lidija Čilić Burušić.

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17