logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

U zimskoj sezoni iz Sarajeva po jedan let više za Beč i Stuttgart

avion

Prema zimskom redu letenja 2018/2019. dvije aviokompanije bilježe blagi porast broja aviooperacija sa sarajevskog aerodroma i to: jednu aviooperaciju više aviokompanija Austrian Airlines za Beč, te jednu aviooperaciju više aviokompanija Eurowings za Sttutgart, potvrdili su sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Kako su naveli, neznatan pad u broju aviooperacija bilježi aviokompanija FlyDubai koja je u prethodnom zimskom redu letenja imala šest aviooperacija na sedmičnom nivou, a u aktualnom redu letenja planirane su četiri. Prema tome, u odnosu na prethodni zimski red letenja aviokompanija FlyDubai je reducirala broj aviooperacija sa šest na četiri.

Kako ističu sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo, u odnosu na ljetni red letenja, dolazi do smanjenja broja letova u zimskom periodu, što je posljedica odluke svake aviokompanije u skladu sa određenim ekonomskim i drugim procjenama. Što se tiče aktualnog zimskog reda letenja za 2018/2019., Sarajevo je izravnom avionskom linijom povezano sa 12 destinacija i to: Zagreb, Istanbul, Munhen, Ljubljana, Beograd, Dubai, Doha, Beč, Sttutgart, Keln, Stockholm i Budimpešta.

artinfo.ba | preuzeto s portala drukciji.ba

 

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17