logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

OIP Kiseljak: Sve spremno za izbore, objavljujemo lokacije biračkih mjesta

izbori 2018

U Kiseljaku je sve spremno za izbore, informacija je koju nam je danas potvrdio predsjednik Općinskog izbornog povjerenstva Vlado Slišković.

Izborni materijal je spreman za preuzimanje koje će se vršiti u subotu od 12 sati za ukupno 25 biračkih odbora te dva mobilna tima. Ukupno se na biračkom popisu za općinu Kiseljak (putem pošte, mobilnog tima, glasovanje u odsustvu...) nalazi nešto više od 16 000 osoba s pravom glasa.

Kako nam je kazao Slišković, nakon zaključivanja Biračkog popisa, u suradnji s Matičnim uredom te CIPS-om izvršeno je označavanje umrlih osoba i taj proces će se nastaviti i danas nakon završetka radnog vremena tako da sve špekulacije, barem što se općine Kiseljak tiče, oko glasovanja umrlih, su netočne i nemoguće. 

Što se pak tiče osoba koje su u međuvremenu napunile 18 godina a ne nalaze se na Biračkom popisu, glasovati mogu putem nepotvrđenih glasačkih listića čiju ovjeru na koncu potvrđuje samo Središnje izborno povjerenstvo a te osobe u Kiseljaku svoju građansku dužnost mogu obaviti u Srednjoj školi na Biračkom mjestu broj 115- A006

Slišković je kazao da su izdane i sve potrebne akreditacije za prijavljene promatrače kako političkih subjekata tako i drugih organizacija poput OESS-a te Koalicije udruga Pod lupom.

U prilogu objavljujemo popis Lokacija biračkih mjestau općini Kiseljak.

biracka mjesta kis

artinfo.ba

 

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17