logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Najava: 15. Sajam minerala u Kreševu

minerali sajam

Minerali, drago i poludrago kamenje privlače goste iz cijeloga svijeta

U Kreševu se već tradicionalno u listopadu organizira "Sajam minerala, dragog i poludragog kamenja" koji tradicionalno okuplja zaljubljenike u potrazi za ovakvim vrstama kamenja i ruda.

Brojni eksponati

Zavičajna udruga "Kreševski citrin" već 15. godinu zaredom organizira ovaj sajam, a kako su nam rekli, svake godine interesiranje, ali i broj posjetilaca raste. Osim zaljubljenika u minerale i drago kamenje, sajam posjećuju i grupe učenika, studenata i članova pojedinih udruga.

Kako smo saznali od Žarka Bešlića, predsjednika Zavičajne udruge "Kreševski citrin", i ove godine će na sajmu biti izloženi eksponati iz cijelog svijeta, ali i makete Kreševljaka Ante Buzuka kroz koje prikazuje rudarski razvoj ovoj kraja.

"Sajam će se održati 20. i 21. listopada u holu OŠ 'Dr. Boris Ćorić'. Sajam će prvi dan, u subotu, biti otvoren od 10 do 19 sati, dok je u nedjelju planirano zatvaranje u 16 sati", kazao je Bešlić.

Poziv posjetiocima

Iz Zavičajne udruge "Kreševski citrin" pozivaju sve ljubitelje druženja, dragog kamenja i minerala da im se pridruže na ovom sajmu, a ujedno i da se educiraju o rudarskoj historiji ovog kraja.

Ulaz za odrasle iznosi 3 KM, dok je za djecu, studente i umirovljenike cijena 1 KM.

artinfo.ba | preuzeto s portala avaz.ba

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17