logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Dan policije: Svečano obilježen blagdan sv. Mihovila u Travniku

dan policije

Svečana akademija povodom nebeskog zaštitnika policije sv. Mihovila održana je danas u Travniku u organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova SBŽ-a, HNŽ-a HBŽ-a ZHŽ, ŽP, a pod pokroviteljstvom Hrvatskog narodnog sabora.

dan policije 1

Ministar policije SBŽ-a Feliks Vidović, kao domaćin svečanosti, na svečanoj akademiji, čestitao je svim policajcima njihovog nebeskog zaštitnika sv. Mihovila. Vidović je izrazio zadovoljstvo što se ova organizacija i proslava sv. Mihovila kroz nekolike godine proširila na razinu svih pet županija s hrvatskom većinom.

dan policije 3

Hrvatski član Predsjedništva BiH, predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a dr. Dragan Čović, obraćajući se na svečanoj akademiji, čestitao je svim policajcima njihovog nebeskog zaštitnika.

"Prevažno je da imamo svoje ministarstvo unutarnjih poslova i ravnatelje policije", naglasio je predsjednik Čović.

"Jedno veliko hvala za napore i izloženosti 24 sata dnevno koje ste učinili u proteklom vremenu, često u nemogućim uvjetima, da bi se svi mi mogli osjećati sigurnim diljem BiH, i to je nešto što iziskuje posebno priznanje, jer mnogi često ne znaju cijeniti vaš rad.

Zbog toga, svima nama koji ćemo biti u strukturama Vlada ovih županija, ali isto tako i na razini entiteta i države, jedno ohrabrenje da svoje proračune potpuno drugačije planirate za rad policajaca, policijskih službenika i službenica, ministarstava unutrašnjih poslova ovih županija", naglasio je dr. Čović.

dan policije 4

"Razine primanja i plaća moraju pratiti standard policije gdje se i mi želimo uključiti, a to je Europska unija, sa svim tehničkim i materijalnim sredstvima, koja trebaju pratiti vaš rad."

Predsjednik Čović pozvao je sve policijske službenike da nastave raditi svoj posao časno i pošteno služeći i štiteći sve žitelje Bosne i Hercegovine, uz sva iskušenja kojih je bilo i kojih će biti.

"Imat ćemo svoje legitimno izabrane predstavnike na svim razinama vlasti, do kraja jednakopravni u BiH s druga dva naroda te biti dio budućnosti jedne moderne Europske BiH, naše domovine", zaključio je dr. Čović.

dan policije 2

General Ilija Nakić, nositelj liste za Sabor SBŽ-a, čestitao je svim policajcima nebeskog zaštitnika sv. Mihovila, dok se ispred Odjela za analitiku i nacionalnu sigurnost HNS-a nazočnima obratio voditelj odjela Mijo Krešić.

Svečanoj akademiji prethodila je sv. misa u župnoj crkvi sv. Mihovila arkanđela u travničkoj župi Ovčarevo.

artinfo.ba

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17