logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Još uvijek se stigneš prijaviti na akciju 72 sata bez kompromisa!

bez kompromisa

Pripreme za petu volontersku akciju 72 sata bez kompromisa u punom su jeku. Akcija koja će se i ove godine održati diljem Bosne i Hercegovine sigurno će okupit 1 000 mladih ljudi koji će prema, do sada prijavljenim projektima i aktivnostima, raditi na 60 projekata.

Piše Josip Milanović

Akcija će se kao i prethodnih godina održati pod geslom volontiRAJ NA ZEMLJI u razdoblju od 27. do 30. rujna s ciljem promoviranja volonterskog djelovanja, angažmana mladih u svojim mjesnim, župnim zajednicama. Projekt započinje konferencijom za medije 27. rujna (četvrtak), a i dio mladih svoju će volontersku avanturu započeti u četvrtak te nastaviti u petak i subotu (28. i 29. rujna), dok je nedjelja, 30. rujna rezervirana za zajedničku svetu misu volontera i zabavu za sve one koji su se posljednjeg vikenda u mjesecu rujnu stavili na raspolaganje potrebitima.

Prijave za petu volontersku akciju otvorene su još dva dana – do 21. rujna, a sve župe mogu prijaviti ekološke, humanitarne, socijalne, edukativne, kreativne, karitativne projekte ili prikupljati hranu za socijalno ugrožene osobe, pučke kuhinje i sl. Župe koje nemaju mlade, a žele sudjelovati u projektu također mogu prijaviti projekt, nakon čega će djelatnici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. organizirati skupine mladih da tri beskompromisna dana provedu u posjeti nekoj župi i volontiraju u istoj.

Ovom prilikom pozivamo vas da još danas razgovarate s vašim mladima (ili župnicima) o uključivanju i vaše župe, škole, organizacije, udruge u petu volontersku akciju kako bismo zajedno radili na promoviranju volonterskog djelovanja ali i zajedničkim snagama pomogli što većem broju naših građana kojima je pomoć potrebna.

Rok za prijave otvoren je do 21. rujna.

Prijavne obrasce možete preuzeti sa službene stranice Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.(www.mladicentar.org). Ispunjene prijavne obrasce trebati poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

artinfo.ba

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17