logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Općina Kiseljak dio projekta financijskog i pravnog savjetovanja

fin sav

U okviru IFC Projekta "Mikrofinancije u Bosni i Hercegovini", na Vlašiću je održan dvodnevni trening za savjetnike Resursnih centara u Bosni i Hercegovini (HUB). Edukaciji su nazočili savjetnici iz općina Gradačac, Teslić i Stari Grad Sarajevo, te kao gosti predstavnici Općine Kiseljak i Gradske uprave Zvornik.

Ispred Općine Kiseljak treningu su nazočile Ivana Mrnjavac i Tanja Oroz, koje su uspješno 2015. godine završile obuku i dobile certifikate, te su osposobljene svojom stručnošću osigurati pravnu pomoć svima koji su u potrazi za rješavanjem problema prezaduženosti.

Trening je imao za cilj usavršavanje osobnih prezentacijskih i pregovaračkih vještina i osposobljavanje savjetnika kako bi što učinkovitije upravljali svojim vremenom i stresom. Trening na Vlašiću nadopuna je prethodnim edukacijama gdje je fokus bio na stručnom gledištu znanja i vještina potrebnih za učinkovito pružanje usluga financijskog savjetovanja.

"Ovakva vrsta treninga umnogome će doprinijeti kvalitetnijoj usluzi koju želimo pružiti klijentima koji dođu po savjet u našu općinu. Građani se teško odlučuju doći po savjet i pomoć kada su u financijskom problemu ali od našeg pristupa njima, načina razgovora i prezentacije usluge koju nudimo, ovisi dolazak svakog novog klijenta", istaknula je jedna od polaznica treninga.

Projekt "Mikrofinancije u Bosni i Hercegovini" ima za cilj produbljivanje usluge financijskog savjetovanja građana BiH i širenje financijske pismenosti u našoj zemlji. Provodi ga Međunarodna financijska korporacija IFC, članica Grupacije Svjetske banke uz podršku Veleposlanstva Švicarske u Bosni i Hercegovini. Otvaranjem savjetovališta i općina Kiseljak postala je dio projekta financijskog i pravnog savjetovanja prezaduženih građana.

artinfo.ba | preuzeto s portala opcina-kiseljak.org

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17