logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Nakon prometne nesreće u Italiji oglasila se i tvrtka Globtour

globtour medjugorje

 

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

​U Italiji kod Brescie, u povratku učenika s ekskurzije, dana 14.09.2018. godine, u 05:38 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao autobus poduzeća „Globtour“ d.o.o. Međugorje. Smrtno je stradao suvozač I.Č. (1967.) iz Kiseljaka. Zbog lakših ozljeda, ukupno 23 osobe (20 učenika, 2 profesora i 1 turistički vodič) su zatražile liječničku pomoć, ali nitko od navedenih nije zadržan u bolnici. Poslije ukazane liječničke pomoći putnicima osiguran je zamjenski autobus kojim su svi putnici nastavili daljnje putovanje prema Veneciji po predviđenom planu ekskurzije. Vozač, koji je upravljao autobusom u trenutku prometne nesreće, nakon provedenog očevida od strane nadležnih talijanskih tijela nastavio je putovanje sa ostalim putnicima, s tim da će se odvojiti od skupine putnika kako bi što prije stigao doma, dok je drugi sudionik prometne nesreće, vozač kamiona, po neslužbenim informacijama zadržan radi provođenja daljnjeg postupka.
​Ovom prigodom želimo izraziti obitelji našeg vozača iskrenu sućut i molimo medije da objektivno informiraju javnost te da pokažu poštovanje i osnovnu razinu ljudskosti prema obitelji poginulog vozača.
​Svim sudionicima prometne nezgode izražavamo iskrenu i duboku u ispriku radi doživljenih neugodnosti uslijed prometne nesreće, a njihovim obiteljima, također, iskrenu i duboku ispriku za sve nelagodnosti u ovom nemilom događaju.

Globtour Medugorje

 

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17