logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Podržimo Ivana Rajića: Kiseljačanin u finalu showa "Neki novi klinci"

ivan rajic foto 1

Četrnaestogodišnji Kiseljačanin Ivan Rajić definitivno je zvijezda koja već sjaji na dječjem pjevačkom nebu. Tijekom dvije sezone pjevačkog natjecanja "Neki novi klinci" Ivan je pobrao simpatije te osvojio srca brojnih gledatelja. Kao rock izvođač mnoge je oduševio izvođenjem starih hitova, posebice kultnog sastava "Bijelo dugme".

Svoj talenat na koji je Ivan iznimno ponosan večeras će ponovno pokazati i to u finalu showa "Neki novi klinci" koje se održava u Beogradu. Eto prilike Kiseljačanima da pokažu kako su ponosni na svojeg mladenog, talentiranog sugrađanina te mu pomogli svojoj potporom osvojiti naslov pobjednika natjecanja.

"Vrijeme je za one najbolje. Ocjenjivački sud je svoj zadatak napravio, a sada je na publici da odabere pobjednika ove sezone. Finalisti su odabrani i oni večeras u 21 sat imaju posljednju priliku pokazati se u najboljem svjetlu i izboriti se za titulu najboljeg klinca u sezoni 2017/2018.", stoji u najavi prijenosa showa OBN televizije kojoj možemo samo dodati i poziv Kiseljačanima za podršku svojem talentiranom sugrađaninu Ivanu Rajiću!

artinfo.ba

 

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17