logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Crveni križ općine Kiseljak na Regionalnom natjecanju u Italiji

ck kis italija


Tim mladih Crvenog križa općine Kiseljak, predvođen predsjednicom dr. Anom Pecirep i tajnicom Zerinom Smajlović jučer je stigao u Italiju. Svojom pobjedom na Federalnom natjecanju iz pružanja prve pomoći, osim plasmana na državno, osvojili su i nagradu odlaska na Regionalno natjecanje u pružanju prve pomoći u Italiju (Gallarate).
Očito se u Crvenom križu općine Kiseljak osjeća mladenački polet i snaga. Naime, prošle su godine za predsjednicu izabrali mladu liječnicu dr. Anu Pecirep, a ona se odmah usmjerila na mlade. Mladost je to prepoznala i odgovorila onako kako to samo oni znaju. Uspjeh je bio neminovan. Ovih dana predstavljaju našu zemlju, općinu i naš Crveni križ u Italiji. U Galleratama će se ovih dana najviše govoriti o bogatstvima općine Kiseljak, kao i o ljepotama Bosne i Hercegovine.

Na svečanoj su večeri prve večeri s kolegama iz Crvenog križa Italije Gallerate izmijenili iskustva o životu, radu i aktivnostima. Predstavnici su Crvenog križa Gallerate Italija izrazili želju za daljnjom suradnjom, te su pokazali spremnost da podrže projekte CK Kiseljak. Ovu posjetu smatraju važnim korakom buduće suradnje ovih dvaju Crvenih križeva.Dr. Pecirep ih jepozvala na uzvratnu posjetu, te im u ime CK Kiseljak darovala simboličan poklon svečanog pakovanja kiseljačke mineralne vode s natpisom Crvenog križa. Talijanske su kolega uzvratile darom grba Crvenog križa Gallerate Italija, koji će od sada resiti prostorije CK Kiseljak.

pecirep-italija.jpg

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17