logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Oblano

8°C

Kiseljak

Oblano

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

U Livnu održan molitveni i radni sastanak vojnih kapelana

vojni kapelani

U vojarni u Livnu, gdje je sjedište vojne kapelanije koju predvodi fra Mate Logara, u ponedjeljak je održan redoviti proljetni radni susret vojnih kapelana Oružanih snaga BiH, 32. po redu, kojim je predsjedao vojni biskup u BiH mons. Tomo Vukšić.

Sastanak je započeo posjetom biskupa Vukšića zapovjedniku vojarne bojniku Marinku Romiću i nastavio molitvenim susretom s vojnicima u kapelici sv. Nikole Tavelića, odnosno koncelebriranom svetom misom, prenosi KTA.
U radnom dijelu susreta analizirana je provedba zaključaka s prethodnoga sastanka, koji je održan prošle jeseni u vojarni Bukova Greda kod Orašja.

Saslušani su potom izvještaji o sudjelovanju na Međunarodnom vojnim hodočašću u Lourdesu svibnju ove godine, o međunarodnom susretu vojnih vjerskih službenika koji je održan na početku veljače u Finskoj, o djelovanju ureda Vojnog ordinarijata, koji se nalazi u zgradi Ministarstva obrane, te o stanju u svakoj pojedinoj vojnoj kapelaniji.

Na kraju susreta razmijenjena su mišljenja i sačinjeni početni planovi za dva važna događaja sljedeće jeseni: hodočašće u Mariju Bistricu i molitveni pohod na Bobovac.

artinfo.ba | preuzeto s portala dnevnik.ba

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17