logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

SMOTRA: Kreševo u subotu okupirale mažoretkinje

mazor kresevo

 

Kreševo su jučer okupirale mažoretkinje. NJih više od 500 iz sedab bh. gradova sudjelovalo je na Smotri mažoretkinja u organizaciji kiseljačkih mažoretkinja koje su pak prije nekoliko mjeseci pokrenule svoju podružnicu upravo u Kreševu.

Smotra je počela svečanim defileom kroz grad te kratkim programom na Trgu da bi se kasnije nastavila u gradskoj dvorani natjecanjem "Prvi korak" za najmlađe članice mažoretkinja. Svoje vještine pokazale sui one starije kako sa štapovima tako i sa pon pomima i to mažoretkinje iz Širokog Brijega, Rame, KŠS-a Sarajevo, KŠC-a Travnik, Novog Travnika, Kreševa i Kiseljaka.

Sve su to budnim okom pratili i gosti i to i ove godine predsatvnici Europskog i mažoret saveza Republike Hrvatske na čelu sa predsjednikom Europskog mažoret sastava Alenom Ščuricom.

Osim njega, nazočne je pozdravila i predsjednica Mažoret saveza FBIH Maria Topić Ramljak koja je posebno zahvalila voditeljicama kiseljačkih mažoretkinja Anamariji Kvasina te Ivani Marjanović za još jednu odličnu organizaciju.

Smotru je otvorio kreševski načelnik Renato Pejak a istu su podržali i mnogobrojni sponzori i pokrovitelji:

Općina Kreševo,Federalno ministarstvo kulture i sporta, Vlada ŽSB,tvrtke Nevra, MIS, JUICY, Pekara Jurić, Nakit i kozmetika ČIČA, Motel Maks, Sarajevski kiseljak

 

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17