logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Do ponedjeljka nestabilno vrijeme s pljuskovima i grmljavinom

kisovito vrijeme

U našoj zemlji danas će prevladavati pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. Najniža jutarnja temperatura zraka između 8 i 15°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 19 i 25°C.

U subotu u Bosni i Hercegovini se prognozira pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa jačim pljuskovima i grmljavinom. Lokalno će biti obilnih pljuskova. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 8 i 13°C, na jugu zemlje do 15°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 18 i 22°C, na jugu zemlje do 25°C.

Nedjelja. Drugog dana vikenda prevladavat će pretežno oblačno vrijeme sa lokalnim pljuskovima. Moguća je slabija grmljavina. Najniža jutarnja temperatura zraka između 10 i 15°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 17 i 22°C, na jugu zemlje od 24 do 28°C.

Ponedjeljak. U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini se prognozira pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa lokalnim pljuskovima. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 8 i 12°C, na jugu zemlje do 15°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 16 i 21°C, na jugu zemlje od 24 do 28°C.

artinfo.ba | preuzeto s portala drukciji.ba

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17