logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Uglavnom Oblano

20°C

Kiseljak

Uglavnom Oblano

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Mladi za bolju budućnost: ORC Tuzla i Enter Vitez organiziraju radionice u Vitezu

omladinski resursi

U okviru projekta "Mladi za bolju budućnost" koji ORC Tuzla uspješno realizira od rujna mjeseca 2017. godine pod financijskom potporom Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini i Grada Tuzla tijekom veljače planirane su radionice za mlade između 16-30 godina u Vitezu, Doboju, Brčku i Tuzli.

Nakon uvodne aktivnosti koja je za cilj imala promociju projekta i koja je za vrlo kratko vrijeme bila pravi "bum" na društvenim mrežama s preko 100.000 pregleda, na red su došle aktivnosti koje za cilj imaju jačanje kapaciteta organizacija koje sudjeluju u projektu.

Radionica će u Vitezu biti održana od petka 16. veljače do nedjelje 18. veljače, u Vitezu, kojoj je domaćin i suorganizator Udruga mladih "Enter" Vitez. Radionice će početi u petak, u 13 sati. Teme radionice koju će voditi certificirani vršnjački edukatori su: identitet, stereotipi, predrasude i diskriminacija.

Zahvaljujući svesrdnoj pomoći gorepomenutih donatora, radionice za sve sudionike će biti besplatne, te su sudionicima pokriveni troškovi ishrane i osvježenja tokom radionice.

Po završetku radionice svim sudionicima će biti uručeni certifikati kao potvrda o sudjelovanju na radionicama, a njih pet najaktivnijih će biti nagrađeno sudjelovanjem na petodnevnom događaju u Tuzli u sklopu projekta "Mladi za bolju budućnost".

artinfo.ba | preuzeto s portala vitez.info

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17