logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Aktiv ravnatelja/ica županije Središnja Bosna u posjeti Centru za mlade

aktiv ranatelja

U utorak 6. veljače prostorije Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. posjetio je aktiv ravnatelja i ravnateljica osnovnih škola županije Središnja Bosna, predvođeni gospođom Slavicom Šerbetić, predsjednicom aktiva i ravnateljicom Osnovne škole Vitez.

Piše Ivana Klačar | Centar za mlade Ivan Pavao II.

Cilj susreta bio je međusobno upoznavanje s radom i s kapacitetima NCM-a, razvijanje i unaprjeđivanje suradnje sa školama kroz radionice i programe koje realizira Centar za mlade Ivan Pavao II. Na susretu se također razgovaralo i o mogućnostima organiziranih školskih izleta i ekskurzija za učenike.

Delegaciju ravnatelja i ravnateljica dočekala je Ivana Klačar, djelatnica Centra za mlade Ivan Pavao II. koja im je najprije predstavila i pokazala kapacitete zgrade Centra za mlade, nakon čega je uslijedio radni sastanak na kojem su sudjelovali prof. dr. Šimo Maršić, ravnatelj Centra, Renata Vrdoljak, zamjenica ravnatelja i Josip Milanović, djelatnik i glasnogovornik Centra za mlade Ivan Pavao II.

Susret na kojem su predstavljeni projekti Prevencije ovisnosti kod mladih-Klik za zdravlje, Škola volonterizma, ekumenski projekt Koračajmo zajedno, projekt o zaštiti djece Because we care protekao je u ugodnoj atmosferi uz konstruktivan dijalog i na obostrano zadovoljstvo.

Vjerujemo da ćemo zajedno sa školama u budućnosti unaprjeđivati i razvijati programe za mlade kroz koje će imati prigodu rasti i razvijati svoje talente i sposobnosti. Djelatnici Centra za mlade Ivan Pavao II. ovom prilikom se zahvaljuju svim ravnateljima na posjetu i odvojenom vremenu, spremnosti i otvorenosti za suradnju uz napomenu da su vrata Centra uvijek otvorena za nove ideje i projekte za učenike osnovnih škola.

artinfo.ba | preuzeto s portala mladicentar.org

 

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17