logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Djelomina Naoblaka

23°C

Kiseljak

Djelomina Naoblaka

  • HNS

Udruga "Dar srca" nastavlja s radovima na Domu za siromašne

dar srca

Od kada je 17. svibnja 2017. godine Udruga "Dar srca" organizirala polaganje kamena temeljca za Dom za siromašne i nemoćne osobe sv. Mihovil u Busovači, nastavili su se radovi na izgradnji.

Izvršeni su zemljani radovi za objekt koji će ukupno biti veličine oko 600 m2, i koji je predviđen za smještaj 32 osobe koje nemaju mogućnosti za brigu o sebi. Nakon izvršenih zemljanih radova pristupilo se pripremama za izlijevanje temelja. Do sada je veći dio betonskih radova na temeljima završen a radovi će se nastaviti dalje dok vremenski uvjeti to dopuštaju.

Do sada je Udruga u ovaj projekt utrošila oko 60.000 konvertibilnih maraka a sav novac je prikupljen donacijama i prilozima dobrih ljudi koji ga od samog početka podržavaju. Udruga nastavlja s prikupljanjem sredstava za nastavak gradnje a imena svih donatora i osoba koje na bilo koji način pomažu izgradnju redovito objavljuje na svojim stranicama.

Podršku pokazuju i mnogi posjetitelji samog gradilišta koji ne skrivaju zadovoljstvo što se ovakva ustanova gradi u Busovači.

Udruga "Dar srca" nastavlja s prikupljanjem sredstava za nastavak gradnje ali u isto vrijeme ne zanemaruje ni svoje redovite aktivnosti, a to je briga za one kojima je pomoć potrebna u osnovnim životnim namirnicama, odjeći, higijenskim potrepštinama ili na neki drugi način.

artinfo.ba

 

Share

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17