logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Djelomina Naoblaka

11°C

Kiseljak

Djelomina Naoblaka

OŠ Kiseljak osigurala novu vrijednu donaciju

os kiseljak donacija

Ravnateljica Osnovne škole Kiseljak Vitka Grgić u Zagrebu je danas potpisala ugovor vrijedan 130 000 kuna. Riječ je o raspodjeli sredstava za financiranje kulturnih, obrazovnih, znanstvenih, zdravstvenih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini iz sredstava Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2017. godinu. Novac će biti namijenjen za provedbu projekta rekonstrukcije mokrih čvorova i završetak izmjene stolarije što će ovu školu svim učenicima učiniti još udobnijom a samu zgradu uređenijom i atraktivnijom.

Zaista bilo tko nogom kroči, bilo u dvorište ili samu unutrašnjost škole, ne može a ne čestitati cjelokupnom vodstvu odnosno djelatnicima škole na prekrasnom, pozitivnom i vedrom ambijentu koji ostavlja dojam čistoće ali i iznimno poticajnog ozračja za djecu.

Od plastenika pod staklenim krovom, do akvarija za ribice, veselih zidova, multimedijalnih učionica… do bezbroj izvannastavnih i nastavnih aktivnosti od stručnih, dramskih, sportskih, ekoloških sekcija pa do očitavanja vlastite vremenske prognoze i recikliranja papira. Djeca OŠ Kiseljak znaju i mogu sve pa i upravljati robotima. Naime, nakon nekoliko natjecanja iz robotike te nabavke sve većeg broja mBot robotića kiseljački osnovci uskoro će na regionalno natjecanje u Zagreb. Sve njihove aktivnosti i uspjehe možete pratiti i putem iznimno ažurne web stranice .

Konstantno ulaganje i apliciranje za sredstva jednostavno se vide i daju rezultate. Stoga ne čudi da je upravo ova škola ove godine upisala najveći broj učenika u Županiji te da ju pohađa čak i nekoliko učenika iz Sarajeva.. Mnogi bi direktori i škole mogli učiti od OŠ Kiseljak.

artinfo.ba/im

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17