ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
'Budi zlatan'

srce-za-djecu.jpg

 

Udruženje “Srce za djecu oboljelu od raka” i ove godine obilježava Zlatni septembar – mjesec podizanja svijesti o dječijem raku nizom aktivnosti tijekom mjeseca pod sloganom „Budi zlatan“.

Borba koju prolaze mališani oboljeli od raka, ali i njihove obitelji, je mukotrpna, teška i duga, a nerijetko nakon izlječenja prisutne su i brojne posljedice samog liječenja s kojima se moraju nositi. Upravo tijekom ovog, nama bitnog, mjeseca želimo ukazati na probleme s kojima se susreću mališani i obitelji nakon intenzivnog bolničkog liječenja te na njihove potrebe nakon izlaska iz bolnice. Cilj Zlatnog septembra ijest da podignemo svijest o svim aspektima borbe sa dječijim rakom, kako u razdoblju boravka u bolnici, tako i o razdoblju povratka u matičnu sredinu nakon liječenja. Činjenica da troje od četvero djece pobijedi u borbi protiv raka, dovoljno govori sama za sebe. Za četvrtu obitelj dogodi se nezamislivo.

Tijekom ovog mjeseca planirali smo mnogo aktivnosti, jer želimo ovaj mjesec obojiti u zlatno, podići svijest našeg društva i poslati jednu jaku poruku da postoje različiti životi puni poteškoća poslije raka, kako kod tri djeteta koji se uspješno izliječe tako i kod obitelji djece koja izgube bitku.

Kampanju ćemo simbolično započeti 01.09.2020.godine od 20:00 do 00:00 sati osvjetljenjem važnih građevina u gradovima koje ćemo posjetiti ovog mjeseca i koji će se pozlatiti u znak podrške djeci oboljeloj i liječenoj od raka.

Po gradovima ćemo osvijetliti sljedeće građevine: Sarajevo – Zemaljski muzej, Akademija likovnih umjetnosti i Zgrada zajedničkih institucija BiH , Mostar – Stari Most, Tuzla – Zgrada Kantonalne privredne komore i Bihać – Kapetanova kula.

Stoga pozivamo i medije da zajedno s nama pozlate ovaj mjeseci pomognu da se glas djece oboljele od raka i njihovih porodica što dalje čuje, stoji u priopćenju Udruženja Srce za djecu oboljelu od raka.

 

 Program:

01.09.2020.

20:00 – 00:00 sati

 

Sarajevo

Osvjetljenje građevina u BiH: Sarajevo – Zemaljski muzej, Akademija likovnih umjetnosti i Zgrada zajedničkih institucija BiH, MostarStari Most, Bihać – Kapetanova kula, Tuzla – Zgrada Kantonalne privredne komore

 04.09.2020

BH Telecom rođendan – uključenje u konferenciju

06.09.2020. 

Mostar

 12.09.2020.

Bihać

19.09.2020.

 Zenica i Tuzla 

 26.09.2020.

Sarajevo – plato preko puta Vijećnice

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17