ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Praktično

domestos.jpg

 

U narednom periodu važno je da budete više nego praktični, a mi ćemo vam pomoći u tome. Najprije nemoguće je doći do dezinfekcijskog sredstva, a povrh toga ako planirate očistiti/ dezinficirati cijeli stan, onda vam trebaju litri i litri tekućine koja košta pravo malo bogatstvo u vrijeme korone. Stoga vam donosimo nekoliko super praktičnih načina da sami napravite sredstva za dezinficiranje raznih površina po stanu, a ta mala pakiranja, od nekoliko mililitara ostavite za ruke.

1. Super Domestos. Dakle, u 2 litre vode rastvorite čep Domestosa i dobijate 100 % efikasno sredstvo u dezinfekciji površina od Corona virusa. Ne bacajte novce na preskupe (u ovom momentu) alkohole. Od boce Domestosa koja je 750 ml, možete napraviti 50 litara efikasnog dezinfekcionog sredstva.

2. Becutanova biobaza. Dobro je redovito dezinficirati površine u domu, a pogotovo one na radnom mjestu. U tome će vam pomoći Biobaza dezinficijens, čiji su sastojci prirodnog porijekla. On snažno djeluje na cjelokupan spektar mikroorganizama. Sprječava nastanak, razvoj i širenje patogenih mikroorganizama, potpuno bezopasnom i sigurnom formulom. Ne ispire se i može se koristiti za sve vrste površina.

Idealno je sredstvo za korištenje u kućanstvima s malom djecom i kućnim ljubimcima jer neotrovna, 100% biorazgradiva formula učinkovito suzbija bakterije, viruse, gljivice, plijesni, spore i biofilm sa svih površina, kao i hrane, vode i zraka. Obogaćen eteričnim uljem limuna, osvježava prostor. Djeluje kao antiseptik pa se može čak koristiti i za dezinfekciju kože.

3. Eterična ulja. Umjesto difuzera, možete iskoristiti maramicu (ako kolegama u kancelariji ne smeta miris eteričnih uljana) koju ste prethodno nakapali nekoliko kapi eteričnih ulja lavande, limuna i ruzmarina. Oni stimuliraju imunitet i djeluju antimikrobno te pomažu održati koncentraciju tokom dana.

DEZINFEKCIJA ZRAKA U AUTU

U automobilu možete koristiti drveni ili glineni aromaprivjesak, na koji nakapate 10 kapi eteričnog ulja ili mješavine ulja, koja osim dezinfekcije zraka u automobilu, pomaže i održati koncentraciju vozača, posebno prilikom dugih noćnih vožnji.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17