ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

healthy

 

Želite li potaknuti metabolizam da brže radi, a samim time i mršaviti? Uvedite više zelenila u prehranu (salata iz sendviča nije dovoljna!) i češće uzimanje manjih obroka tijekom dana. Rijetki od nas započinju dan ispravno, a pecivo i kava često su nam najveći domet. U jutarnje rituale uvrstite žitarice ili pahuljice, uglavnom meku hranu uz neko kiselkasto povrće za bolju probavu i apsorpciju, a za kasnije u posudice spakirajte omiljeno svježe pripremljeno povrće ili voće.

Uz svaki obrok pojedite zdjelicu zelene salate ili neko drugo lisnato povrće. Zelena salata je odlična, jer ima jako malo kalorija.

Pijte što više vode, ne čekajte da budete žedni. Pripremite flašu vode i stavite je na radni stol, te svaki put kada je pogledate ili prođete pored nje, uzmite gutljaj-dva. 

Steknite naviku i jedite u vremenskom rasponu od 8 sati, a nakon toga konzumirajte samo čajeve, ili ujutru kavu,  ali ništa osim toga što donosi kalorije! To znači ako vam je doručak u 11 sati, prije toga smijete samo vodu, biljne čajeve ( ne voćne!) i kavu ( bez ikakvih dodataka). Zadnji obrok treba da bude u 19 sati, i nakon toga slijedi opet vrijeme gdje ne konzumirate išta što je kalorično, do narednog dana u 11 sati.

I najbitnije je da polagano i dobro žvačete i da uživate u hrani koju jedete.

 

Za kvalitetne i trajne rezultate!

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17