ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Zabava za cijelu obitelj

970x500_FAMILY_VIKEND_BIH_CS.jpg

 

CineStar zna koliko su trenuci provedeni s obitelji neprocjenjivi i upravo zato je, ovog vikenda, odlučio obradovati i počastiti cjelu obitelj posebnom akcijom u kojoj će mališani sa svojim roditeljima uživati u dječijim filmskim hitovima po super cijeni od 3 KM.

 

Najljepši trenuci djeteta i roditelja su kada nešto rade zajedno. Međutim, u našoj užurbanoj svakodnevnici, djeca dokazano najviše vremena provode sama ili za malim ekranom. Provesti vrijeme s djecom, ponuditi im ono što vole i uživati u tome zajednički je neprocjenjivo iskustvo. Vikend je upravo savršeno vrijeme za oiteljska druženja, a jedan od omiljenjih zasigurno je i odlazak u kino, tim više jer je u CineStaru ovog vikenda, 7. i 8. studenog, Family vikend akcija uz koju u filmskim projekcijama s pet zvjezdica mogu uživati i roditelji i djeca. Dječiji i obiteljski filmovi prikazuju se od 11:00 do 17:00 sati, a ulaznice po promo cijeni od 3 KM možete kupiti na blagajnama kina pola sata prije projekcije.

Najmlađi filmoljupci će u svom omiljenom CineStar kinu moći pogledati sinkronizirane animirane hitove: animaciju iz Disneyeve i Pixarove "kuhinje" - "Naprijed", zatim norveški gusarski hit "Kapetan sabljozubi i magični dijamant", zabavnu animaciju od proslavljenih producenata franašize Shrek - "Frka - razmaženo derište", a na filmska platna vraća se i najpoznatiji pas u historiji filma u uzbudljivoj avanturi  "Lesie se vraća kući".

CineStar oduvijek misli na djecu, ali i cijelu obitelj, pa u njihovoj ponudi možete pronaći Promo menije inspirirane popularnim crtanim filmovima, organizirati rođendansku proslavu u modernoj rođendaonici kao i postati vlasnik članske Family Club kartice. Ova kartica, koju možete zatražiti na blagajni, omogućava svakodnevno snižene cijene za animirane i obiteljske filmove do 17:00 sati. Kod učlanjenja dijete dobiva gratis male kokice, 30% popusta za proslavu rođendana u rođendaonici i popust na Family & Friends menu.

CineStar kino čarolija gledanja filmova na velikom platnu prekinuta u ožujku zbog pandemije se nastavlja uz sve propisane mjere sigurnosti. CineStar Cinemas je pripremio kino dvorane za prijem posjetitelja, proveli su dezinfekciju, uspostavili nove higijenske standarde i njihovo održavanje te upoznali zaposlenike sa zaštitnim procedurama i postupcima. Planirane mjere su nadopunjene i najnovijim preporukama Zavoda za javno zdravstvo FBiH za kinoprikazivačku djelatnost.

CineStar kina pronađi u jednom od šest gradova Bosne i Hercegovine pa kreni na uzbudljivu avanturu i doživi nezaboravno kino iskustvo u novootvorenom CineStar kinu u Sarajevu, zatim u Tuzli, Mostaru, Bihaću, Banjaluci i Zenicu te provedi vikend s pet zvjezdica.

Svi znaju da je najbolja zabava u CineStaru i zato, igrajte se ovog vikenda s CineStar maskotama i uživajte u dječijim filmskim hitovima te najfinijim kokicama, a sve to uz propisane mjere sigurnosti za kinoprikazivačku branšu. Jer, zabava DA, ali  #ostanimoodgovorni.

Više informacija kao i kupovina ulaznica na  https://bit.ly/3oUuc08.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17