ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Suradnja s Josipom Pejakovićem

trvrdava.jpg

 

Grupa Crvena jabuka objavila je spot za pjesmu “Tvrđava”, po kojoj će se zvati i novi album sarajevske grupe koji bi se sredinom listopada trebao naći pred publikom.

U spotu koji je snimljen u Travniku pojavljuje se i glumački bard Josip Pejaković, a on je u pjesmi izrecitovao nekoliko stihova i dao joj posebnu težinu. Osim njega u spotu se pojavljuju vitezovi kraljevskog grada Jajca.

Režiju spota potpisuje Dalibor Mrdić, dok je producent nadolazećeg albuma Crvene jabuke Mirko Šenkovski Geronimo, koji je na njemu i većinski autor.

 

Osim njega kao autori se pojavljuju i Dino Muharemović, Samir Kadirić, Josip Pejaković, Goran Bubalo i Dragan Spajić Gale, a za miksanje je zadužen Marin Meštrović.

“Kolege glazbenici i pjevači koji su imali priliku čuti novi album Crvene jabuke kažu da je jak kao tvrđava. Naslovna pjesma i spot nose jednu jaku poruku koju će prepoznati u cijeloj regiji. Crvena jabuka i Josip Pejaković su savršen spoj, jer najbolji uvijek treba da idu s najboljima”, kazao je autor “Tvrđave” Mirko Šenkovski Geronimo, piše jajce-online.com

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17