ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Poznat po rušenja rasnih barijera

 

blackpanter.jpeg

 Glumac Chadwick Boseman, najpoznatiji po glavnoj ulozi u Marvelovom popularnom filmu "Crna pantera", umro je u dobi od 43 godine nakon četverogodišnje borbe s rakom debelog crijeva, objavljeno je u petak na njegovu Twitteru i Facebooku.

 

Boseman, rodom iz Južne Karoline, umro je u svom domu, a uz njega su bili supruga i obitelj, stoji u objavi na društvenim mrežama, ali nije navedeno gdje je umro. Boseman je živio u Los Angelesu. U svojoj je karijeri Boseman utjelovio više povijesnih osoba poznatih po rušenju rasnih barijera u SAD-u, uključujući soul pjevača Jamesa Browna u filmu "Get on Up", suca Vrhovnog suda SAD-a Thurgooda Marshalla u filmu "Marshall" te prvog afroameričkog profesionalnog igrača bejzbola Jackiea Robinsona u filmu "42".

461

Ipak, najpoznatiji je po ulozi T'Cjalie, kralja izmišljenog afričkog kraljevstva Wakanda, koji je ujedno i borac protiv kriminala poznat kao Crna pantera. "Crna pantera iz 2018" prvi je film o superheroju u kojemu su glumci uglavnom bili afroamerikanci.

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17