ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Peaky Blinders Mastermind

peaky-blinders-mastermind.jpg

Dok čekamo izlazak šeste sezone serije Peaky Blinders, u avanturama porodice Shelby moći ćemo uživati kroz zvaničnu Peaky Blinders videoigru koja je predstavljena jučer.

Peaky Blinders Mastermind je igra studija FuturLab koji surađuje sa kreatorom serije, Stevenom Knightom, kako bi svi elementi bili što vjerniji izvornom sadržaju. Ovo je igra s elementima rješavanja zagonetki, gdje ćete iz ptičije perspektive pratiti šest članova porodice Shelby, od kojih svaki posjeduje jedinstvene sposobnosti.
Kontrola nad svim karakterima vrši se istovremeno i od igrača se zahtijeva izuzetna pažnja tokom igranja sa uspostavljanjem suradnje između članova porodice i sposobnosti koje posjeduju zbog rješavanja problema i napretka kroz priču.
 
 
 
Igra je kreirana u stilu koji se odnosi na vješto razmišljanje protagoniste Tommyja, koji ne razmišlja ni o prošlosti, ni o budućnosti, već živi u trenutku, što će se vidjeti tijekom igranja. Grafički elementi djeluju zanimljivo i upotpunjeni su odličnom glazbom sa šmekom razdoblja odigravanja radnje, za šta je zaslužan bend Feverist.
 
Peaky Blinders Mastermind po cijeni od 19,99 funti možete kupiti na ovom linku.
0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17