ULTRA TUBE FEST

youtube fest sa

Brojni fanovi YouTube kulture danas su prisustvovali premijernom izdanju Ultra Tube Festa, događaja koji je organizaciji BH Telecoma i Samsunga, u sarajevski Dom mladih, doveo najveća imena regionalne YouTube scene.

 

20200229152442_EDEN8353 (1).JPG

Ultra Tube Fest je bio savršena prilika da se fanovi YouTube kulture upoznaju sa najvećim regionalnim zvijezdama ove planetarno popluarne platforme kroz jedinstven edukativno-zabavni program. CeriX, Braco Gajić, Nuni, Nedim, iggy Plejer, Nugato, Bake, 50N3, Imperator FX, Sara i Lea Stanković priredili su posjetiteljima vrhunsku zabavu i dan za pamćenje.

U prepunom Domu mladih program Ultra Tube Festa odvijao se paralelno u Ultra Fan Zoni i Samsung Play Areni. Posjetioci su uživali u vrhunskoj zabavi i druženju, učesnici su sa prisutnima podijelili vlastito iskustvo u kreiranju video sadržaja, a razgovaralo se i o veoma važnim temama kao što je sigurno i oprezno korištenje interneta. Zabavu su, spektakularnim muzičkim nastupima, dodatno začinili popularni YouTuberi Nedim, Bake, Nuni i Lea Stanković.

Bogat popratni sadržaj odvijao se na više lokacija u kojem su najviše uživali ljubitelji gaminga. U Samsung Play Areni naši gosti su predstavili nove igrice i pokazali neke od najzahtjevnijih gaming trikova, a najhrabriji posjetioci su imali priliku da odmjere snage  protiv nekih od najboljih regionalnih gamera.

Ultra Tube Fest odvija se u organizaciji BH Telecoma i Samsung. Prijatelji Festa su voda Lejla i White Shark. Medijski pokrovitelji HAYAT, Radio8, Studomat.ba i Školski.ba.

Za više informacija posjetite www.ultratubefest.ba ili Ultra Tube Fest profile na društvenim mrežama.

 

20200229171215_EDEN8876.JPG

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17