"Ko šefice"

pl busovaca ladies

Drage dame, pažnja, pažnja!
Nema razloga da samo ljeto bude vrijeme za vesela ženska druženja.Nakon uspješnih manifestacija u Kiseljaku, Kreševu i Vitezu, udruga Arka iz Kiseljaka manifestaciju Ladies night dovodi i u Busovaču

Pod sloganom "Kao šefice", provjerena ekipa u suradnji s ekipom "Kina Theatre" i za Busovaču je pripredila zabavnu večer punu raznovrsnog zabavnog sadržaja, poklona i iznenađenja.

"Ladies night" u Busovači bit će održan u četvrtak, 27.veljače s početkom u 19 sati u prostorijama Kina (Kino Theatre) a podrazumijevat će projekciju filma "Kao šefica" (Like a Boss) te druženje uz glazbu uživo za koju će ovoga puta biti zaduženi Mirza i Vedran (Two Silent). Sve sudionice uživat će u piću dobrodošlice (Vina Deklić), dobit će i brojne poklone i poklon bonove, mogućnost besplatnog šminkanja te će sudjelovati u nagradnoj igri brenda Kryolan (LoveRich Kryolan).

Ovoga puta, naglasak je na ženskom poduzetništvu što je donekle i tema filma, stoga sve zainteresirane poduzetnice ili one koje to tek planiraju biti, dame koje same pokušavaju izgraditi neki svoj mali biznis, mogu nazočiti korisnoj radionici koja će početi od 18 sati na istom mjestu.

Ulaznice po cijeni od 10KM su dostupne na recepciji Kina a iste možete rezervirati i na broj 063 799 267!

Samo neki od sponzora su Deklić vina , Galant Kiseljak, salon vjenčanica Arijana Kiseljak, Kryolan, butik Elagant (Busovača), Inoma, salon Extreme Busovača..

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17