ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
O novoj pjesmi, karijeri, obitelji

ilma spot auto

Mlada Kiseljačanka Ilma Karahmet, već dobro poznata na sceni, objavila je novu pjesmu „Neko nije“. Ovo je njena šesta pjesma a kao i u prethodnim ostvarenjima, tematika je ponovno ljubavna. „Većina pjesama su ljubavne pa tako i moje skladbe uglavnom opisuju ljubav i neke životne trenutke“, rekla je Ilma za Artinfo.

Obzirom da je jako rano započela svoju karijeru, a još duže od toga ulaže u svoj talent i marljivo ga razvija, kao mlada djevojka se morala uhvatiti u koštac sa izazovima koje nosi svijet glazbe, a koji zasigurno nisu jednostavni na našim prostorima. Ilma je uspješno izgradila svoj imidž i ostala mu dosljedna, ne posrnuvši pred slavom i modernim trendovima.

„Skupa gradimo priču“

„Mislim da u svemu treba biti svoj i težiti ka pozitivnom cilju. Današnja scena nudi mnoštvo mogućnosti samo je pitanje talenta i predanosti onome čemu težite. Mislim da je činjenica da se ništa ne postiže preko noći već napornim zalaganjem i odricanjem,“ kaže ova mlada pjevačica, dodavši da je jako organizirana kako bi uskladila poslovni i privatni život u čemu joj mnogo pomaže suprug Sedin Lakača. „Mnogo lakše jer skupa i gradimo našu priču“ ističe mlada pjevačica te dodaje kako zbog posla rijetko boravi  u Kiseljaku, a slobodno vrijeme najčešće provodi sa obitelji i najbližima.

 

Ilma-Karahmet-full-edit-best.jpg

Novogodišnji program sa Joksimovićem

Ilma je za doček Nove godine 80 000 ljudi u Sarajevu uvela u novogodišnji program podignuvši atmosferu prije nastupa Željka Joksimovića. Između ostalog, u posljednje je vrijeme održala  koncerte u Bugojnu, Bihaću, Bosanskoj Krupi, ali i izvan granica Bosne i Hercegovine -  Munchenu i Frankfurtu.

„Sve je do vas“

Svjesna težine okolnosti u kojima mladi Bosne i Hercegovine odrastaju, pronalaze se i ostvaruju, jer se i sama  s tim suočila, Ilma ističe težnju ka cilju kao sredstvo za uspjeh.

 „Moram priznati da je perspektiva mladih u Bosni i Hercegovini zaista teška. Male su mogućnosti gdje mladi mogu uživati podršku na planu karijere i poslova. Sve je na vama koliko možete ulagati i koliko se želite posvetiti onome čemu težite“, istaknula je Ilma, i nadodala,  da za buduće planova nastoji vrijedno raditi na svojoj karijeri ali i obrazovanju.

 

 

Tereza Š/artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17