• Sara - Sarajevski
  • outdoormedia

ILEA BAGS

ilea torbice

Najposebniji modni dodatak, koji se teže bira od ostalih, a najviše govori o vama. Na prvi pogled otkriva radi li se o posebnoj ili nemarnoj osobi, osobi sa stilom ili trendseterici, nemaštovitoj ili zabavnoj, ili je pak vlasnica osoba sa stavom koja uz to ima osebujan stil.

Baš svaka žena nosi torbu, torbicu ili ruksak. To spremište za milijun sitnica koje život znače i koriste se za sve životne uvjete, stanja, raspoloženja i elementarne nepogode značajno nam je jednako kao i u varijanti onih drugih, naprednih, koje su svele cijeli arsenal samo na najpotrebnije i mogu izaći i bez opasnosti od ozljede ramena, s mini 'spremištem' koje izaziva divljenje i čuđenje sveukupnog ženskog roda.

Marketing menager ILEA bags firme, Irma Boja, otkrila nam je da ove zime dame najviše biraju torbice od velura. "Vrlo su praktične i elegantne, a veličina ovisi od žene do žene. Netko tko treba više prostora bira veće torbe sa dosta pregrada kako bi mogle organizirati sve što im je potrebno tijekom dana, dok neke dame biraju vrlo male torbice koje služe više kao modni dodatak, a manje za neku praktičnu primjenu" kazala je Irma te dodala kako ILEA bags nudi velik asortiman torbica,te uspješno odgovaa zahtjevima svojih mušterija.

"Ove zime preporučujemo torbice pastelnih boja sa živopisnim i cvjetnim aplikacijama kako bi vaša kombinacija uvijek bila primijećena a svojim bojama rastjerivala sive, dosadne i tmurne dane" zaključila je Irma iz firme ILEA bags koja naše dvije sretne čitateljice daruje upravo torbicama sa fotografije. Sve o nagradnoj igri na profilu ArtBloga.

 

Nikolina J/artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

KALENDARBTN1in2019 brn

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17