• outdoormedia
  • Sara - Sarajevski

Njen život je njen izbor

her life0

Her Life Her Choice –  Njen život je njen izbor je kampanja pokrenuta sa ciljem jačanja i pružanja podrške svim ženama u svim sferama života, te sa ciljem suprotstavljanja nametnutim stereotipima i okvirima ponašanja. Osim podizanja svijesti o statusu žene u bh. društvu i žene o samoj sebi, putem kampanje se prikupljaju sredstva za fond Sigurne Kuće.

Za potrebe kampanje izrađene su specijalne majice Her Life Her Choice, koje je izradilo socijalno preduzeće FG Grupa d.o.o. Gradiška. Kampanja je pokrenuta od strane modne dizajnerice Hane Sirćo, preduzetnice i vlasnice biznisa H Fashion design podržanog u sklopu YEP inkubatora poslovnih ideja. Uvažavajući ciljeve kampanje, kampanja se realizuje u partnerstvu sa Projektom zapošljavanja mladih (YEP) kojeg podržava Vlada Švicarske.

 

Oficijelni hashtag kampanje je #HERLIFEHERCHOICE. Kampanju su do sada podržale brojne javne ličnosti iz Bosne i Hercegovine i susjednih zemalja.

Majice Her Life Her Choice mogu se naručiti putem web stranice h4her.co, kao i putem zvaničnih profila kampanje na društvenim mrežama odnosno Facebook page-a H4Her, i Instagrama h4her. Majice je moguće pogledati i kupiti i u show room-u brenda H Fashion design na adresi Obala Kulina bana 15, Sarajevo. Misija ovog brenda je  pomoći i inspirisati žene da znaju da mogu sve i da su najbolje, te da nose svoje samopouzdanje ponosno. (yep.ba)

0
0
0
s2sdefault

KALENDARBTN1in2019 brn

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17