• Sara - Sarajevski
  • outdoormedia

7 ideja

bozic pokloni

TOP 7 IDEJA ŠTO POKLONITI DRAGOJ OSOBI ZA BOŽIĆ

Kako nam se Božić i novogodišnji praznici rapidno približavaju, sve više razmišljamo o božićnim poklonima.

Na temelju potrošačkih navika, ponuda glavnih proizvođača, te planova kupaca napravljen je popis trendova u poklanjanju koji će dominirati ovih blagdana.

  1. HOME MADE - Vrijeme je u današnje doba najdragocjenije, pa sve čim pokažete da ste se potrudili, odvojili vremena i za nekoga sami izradili najbolji je poklon. Bilo da je riječ o nekom božićnom ukrasu, kolaču, decoupage kutiji, svatko će se obradovati ovakvom daru jer govori da ste osobno odvojili vrijeme za njega.
  1. POKLON BON u lokalnom dućanu – Ako niste sigurni u svoj odabir, onda je definitivno najbolja ideja s kojom ne možete pogriješiti poklon bon. Ovakav dar ostavlja prostora da osoba kupi sebi što joj se najviše sviđa, bude zadovoljna, a vi sretni što ste dragu osobu obradovali.
  1. ELEKTRIČNO OŠTRILO ZA OLOVKE – Birate dar za prijateljicu koja je odgajateljica u vrtiću ili pak za učiteljicu, onda je definitivno najbolja stvar koju joj možete pokloniti ona kojom ćete je riješiti mnogih muka, kao što su žuljevi na rukama od šiljenja hrpe bojica.
  1. KRAVATA - Ukoliko je poslovna osoba koja često nosi kravate, s ovim poklonom nećete pogriješiti. Birajte prigodnu crvenu, klasiku ili neku neobičnijega dizajna.
  1. TOPLI PREKRIVAČ/ DEKICA - Zimski topli prekrivači su više nego odličan božićni poklon. Bilo da uzmete neki ukrasni bilo neki klasični, svakako će dobro doći vašoj voljenoj osobi u zimskim danima.
  1. KALENDAR SA OSOBNIM SLIKAMA – Kada je riječ o vrlo osobnom daru, onda možete birati kalendare sa vašim zajedničkim slikama koje su obilježile vaše prijateljstvo/poznanstvo/vezu. Svatko će biti sretan da ima tako osobnu, a praktičnu stvar.
  1. TOPLE ČARAPE I RUKAVICE – Bilo da je riječ o muškarcu ili ženi, svakome treba par toplih čarapa, i budite sigurni da s ovom verzijom nećete pogriješiti. Pri tome ako je osoba zimogriza, pa joj trebaju i rukavice, tim bolje, imati ćete još jednu ideju što zamotati ispod jelke.

 

Nikolina J/artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

KALENDARBTN1in2019 brn

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17