ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
"Ispod Površine"

gurufrog

Domaća glazbena etiketa Podmornica objavila je svoju prvu kompilaciju simboličnog naziva “Ispod Površine”, na kojoj se nalazi trinaest pjesama autora koji dolaze isključivo iz Bosne i Hercegovine. Na kompilaciju su uvrštene žanrovski različite kompozicije pojedinačnih autora, ali i pjesme nastale kroz suradnju više autora i bendove.

Izdanje “Ispod površine” na jednom mjestu predstavlja i nove autore, koji se prvi put predstavljaju javnosti, zajedno sa nekim već afirmiranim autorima i bendovima, što ovoj kompilaciji daje poseban značaj u namjeri da promovira domaću glazbenu scenu.

Na prvu kompilaciju uvršteni su: Indigo, Hibrid, Kolateral, InTheRoom, Bridgebanks, Jaddah, Melika Hadzic, S.P.O.J., Collision, FireWire, Ensar Sulejmanagic, Miran Kostic, Gurufrog, Poket Coffee, piše JelenMusicShow.

Gurufrog je instrumentalno poetički duo iz Kiseljaka koji djeluje od 2017. godine kada su napravljeni prvi demo snimci u studiu Noir. Zvuk se temelji na perkusijama i bas gitari uz psihodelične trube, keyse i gitaru. Prvi singl pod nazivom "Šutnja" je ujedno i najava nadolazećeg EP albuma koji je u procesu snimanja, a biti će objavljen tijekom 2020. godine.

V.A. - Ispod Povrsine (1 Milja Ispod Mora)

Label: Podmornica
Release date: 12.11.2019.

Jurai Kuliš - poezija & vokal, bas gitara, aranžman
Daniel Galić - gitara, keys, drum & midi prog, aranžman, miks, mastering
Produkcija - Gurufrog & Studio Noir

Spotify: http://bit.ly/POD004-VA
Deezer: http://bit.ly/POD004-Di
Tunes: https://apple.co/2NEbQjx
Beatport: http://bit.ly/POD004-BP
Google Play: http://bit.ly/POD004-GP
** CD možete naruciti putem Facebook Page-a

 

Kompilacija se može poslušati na Youtube i Soundcloud kanalima Podmornice, a dostupna je i na svim digitalnim platformama i servisima kao što su Spotify, Deezer i iTunes.

Podmornica je poznata kao podetiketa Submarine Vibesa, domaće izdavačke kuće elektronske glazbe, koja je u protekle 4 godine objavila više od 70 izdanja, kroz koja je predstavila više od 150 producenata iz cijelog svijeta. Podmornica kao digitalni label postoji već drugu godinu sa ciljem promoviranja domaćih nezavisnih i eksperimentalnih glazbenika i njihovih projekata, koji se ne oslanjaju isključivo na klupsku plesnu glazbu, nego inspiraciju traže u preplitanju različitih žanrova.

VA-Gurufrog.jpg

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17