ARTinfo

ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING

eko vrecice vitez

U subotu, 5. listopada 2019. godine članovi Udruge „Volim Vitez“ nastavili su niz realiziranih projekata te su ovoga puta organizirali prigodno druženje sa sumještanima na Gradskoj tržnici i lokalnom trgu i tom prigodom podijelili više stotina eko vrećica.

Članovi Udruge od jutarnjih sati na tržnici su izazvali pozitivne reakcije zainteresiranih kupaca koji tradicionalno u Vitezu utorkom i subotom obilaze domaće poljoprivredne proizvođače i sve vjerne kupce nagradili s eko vrećicom koja nosi natpis „Moja eko vrećica“.

Današnjom akcijom nastojali smo skrenuti pozornost na važnost prestanka korištenja plastičnih vrećica koje je potrebno zamijeniti upravo ekološki prihvatljivim koji imaju i bolju izdržljivost. Posebno smo zadovoljni ovim projektom jer su reakcije sugrađana i više nego odlične, kazao je Marko Lovrinović, voditelj ovoga projekta.

Inače ovo je četvrti u nizu projekt kojega je Udruga „Volim Vitez“ provela u posljednja četiri tjedna, a u rujnu je realizirana donacija informatičke opreme za Osnovnu školu „Vitez“, obilježen je Međunarodni dan starijih osoba te je izgrađeno i otvoreno dječje igralište.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17