ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

gospodin savrseni 19

Mijo Matić najpoželjniji je neženja u Hrvatskoj, kojeg su večeras upoznali gledatelji RTL-a u novoj, još 'paprenijoj' sezoni najočekivanijeg showa ove jeseni.

Mijo Matić (27) dolazi iz Siska, a njegov je život sve samo ne uobičajen - on je osobni trener, prvak Hrvatske u bodybulidingu, vatrogasac, model, kolumnist - a sada i Gospodin Savršeni!

 

eae66c126231226d4480f6cf6adfaad3.jpg

Jedna od natjecateljica koje se bore za njegovo srce je i Ena Rahić.
Studentica prirodoslovno-matematičkih znanosti koja dolazi iz Vareša u Bosni i Hercegovini traži karakternog muškarca koji je iskren i koji će je poštovati, a najviše je zanima postoji li još ijedan kavalir na kugli zemaljskoj te je li to upravo Gospodin Savršeni. Ena s obitelji živi u Mostaru, a oni će za nju reći kako je znatiželjna, zabavna, optimistična i vrlo emotivna osoba koja je uvijek spremna pomoći ljudima te se brzo veže.

U show se prijavila zato što želi doživjeti neko novo iskustvo, a potajno se nada kako će tijekom emisije imati spoj o kakvom već dugo mašta - savršeni spoj sa savršenim muškarcem uz romantičnu večeru na plaži koja, naravno, podrazumijeva i zalazak sunca.

Muškarac koji želi osvojiti Enu (25) mora bez kalkuliranja predati svoje srce na pladnju jer ona priznaje da nije djevojka koju se može kupiti skupim darovima, a osim nje, otkrivamo još jednu kandidatkinju druge sezone. Krhka plavuša Alenka (34) rođena je i odrasla u Lepoglavi, ali ju je upravo očaranost zanimljivim instrumentom, koji i danas upotpunjuje i nadahnjuje brojna djela glazbene umjetnosti, odvela u Zagreb, gdje je na Muzičkoj akademiji završila flautu i sada predaje flautu u osnovnoj i srednjoj školi. One su nove kandidatkinje showa 'Gospodin Savršeni', a više o njima doznajte u nastavku!

 

rtl.hr

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17