ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

youtube music

YouTube Music, nova glazbena streaming usluga, dostupna je i u Bosni i Hercegovini.

- Uzbuđeni smo što danas možemo predstaviti YouTube Music u Bosni i Hercegovini - novu aplikaciju koja objedinjuje sve ono što volimo kad je riječ o YouTubeu, uz osobniji glazbeni doživljaj koji je jednostavan za korištenje - rekla je Azi Eftekhari, voditeljica Odjela za odnose s robnim markama, EMEA, YouTube.

Kako kaže, "od omiljenih albuma do glazbenih video spotova, remixa i covera koje ne možete pronaći nigdje drugdje, YouTube Music je vaš osobni vodič kroz cijeli muzički svijet".

Iz kompanije Google navode da je YouTube napravljen za gledanje, što znači da fanovi stalno moraju da prelaze s jedne stvari na drugu koje se nalaze na raznim muzičkim aplikacijama i na YouTubeu.

- Ti dani su prošlost - poručuju iz Googlea.

Između ostalog, navode da se početni zaslon adaptira u skladu sa dinamikom korištenja i obezbjeđuje preporuke koje se baziraju na osnovu onoga što ste već slušali, mjesta na kojem se nalazite ili šta radite.

Osim besplatne verzije You Tube Music uz reklame, predstavljena je i YouTube Music Premium, uz plaćenu članarinu od 6,99 dolara mjesečno.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17