ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Čestit Božić i sretnu Novu godinu žele Vam

mateyaneira koelkc

„Mogle bismo spomenuti deep house glazbu devedesetih, Jima Jarmuscha, psihodelične plakate Ricka Griffina, Blotter artili cijeli arsenal halucinogenih droga popularnih od 60-ih do 90-ih godina prošlog stoljeća, no srpanjski prizor macaklina na vrućem kamenu podjednako može dočarati slatku ljetnu omamljenost kojom je obojena Retro restart kolekcija. Sakoi su širokih ramena, krojevi oversize, a boje pastelne. Odlučile smo izvaditi mint i prljavo-rozu iz vintage ormara i pridružiti ih klasičnoj crnoj i bijeloj. Materijali su različiti, od hladne vune, preko kože do svile, kombinacije su izmiješane i odlično funkcioniraju kao cjelina. Pored već uobičajenih sakoa i odijela koje tako rado pravimo, u ovoj kolekciji možete pronaći i majice i hudice za nešto ležerniji stil.

Spomenuti komadi nastali su u suradnji sa Stefanom Kokovićem, grafičkim dizajnerom koji je za potrebe ove kolekcije izradio mala grafička umjetnička djela koja smo otisnuli na svoje komade. Koncept je fantazmagoričan splet klasične umjetnosti i svemirskih veduta upotpunjen vrlo suvremenim porukama, a inspiracija koju je crpio iz Vaporwave stila, tako prikladna za našu kolekciju.“ – ovako su Mateja Dujić i Neira Sinanbašić, dizajnerica brenda Mateyaneira, prokomentirale što im je bila inspiraciju za novu Mateyaneira priču.

 

MNSS_08.jpg

 

 

 

Retro vibrantnost cijele kolekcije dodatno naglašava i lokacija snimanja, Prater u Beču, koji je pokazao sav šarm i razigranost pastelnih komada, kao i ležernost sportskih artikala iz njihove posljednje kolekcije. Pogledajte.

 

djeća: Mateyaneira
Art direkcija/fotograf: Stefan Koković
Frizura i makeup: Ana Jaksic (MUD Make-up Designory Vienna)
Modeli: Coco i Sophie (Body and Soul Vienna)

bonjour.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17