ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

mateyaneira koelkc

„Mogle bismo spomenuti deep house glazbu devedesetih, Jima Jarmuscha, psihodelične plakate Ricka Griffina, Blotter artili cijeli arsenal halucinogenih droga popularnih od 60-ih do 90-ih godina prošlog stoljeća, no srpanjski prizor macaklina na vrućem kamenu podjednako može dočarati slatku ljetnu omamljenost kojom je obojena Retro restart kolekcija. Sakoi su širokih ramena, krojevi oversize, a boje pastelne. Odlučile smo izvaditi mint i prljavo-rozu iz vintage ormara i pridružiti ih klasičnoj crnoj i bijeloj. Materijali su različiti, od hladne vune, preko kože do svile, kombinacije su izmiješane i odlično funkcioniraju kao cjelina. Pored već uobičajenih sakoa i odijela koje tako rado pravimo, u ovoj kolekciji možete pronaći i majice i hudice za nešto ležerniji stil.

Spomenuti komadi nastali su u suradnji sa Stefanom Kokovićem, grafičkim dizajnerom koji je za potrebe ove kolekcije izradio mala grafička umjetnička djela koja smo otisnuli na svoje komade. Koncept je fantazmagoričan splet klasične umjetnosti i svemirskih veduta upotpunjen vrlo suvremenim porukama, a inspiracija koju je crpio iz Vaporwave stila, tako prikladna za našu kolekciju.“ – ovako su Mateja Dujić i Neira Sinanbašić, dizajnerica brenda Mateyaneira, prokomentirale što im je bila inspiraciju za novu Mateyaneira priču.

 

MNSS_08.jpg

 

 

 

Retro vibrantnost cijele kolekcije dodatno naglašava i lokacija snimanja, Prater u Beču, koji je pokazao sav šarm i razigranost pastelnih komada, kao i ležernost sportskih artikala iz njihove posljednje kolekcije. Pogledajte.

 

djeća: Mateyaneira
Art direkcija/fotograf: Stefan Koković
Frizura i makeup: Ana Jaksic (MUD Make-up Designory Vienna)
Modeli: Coco i Sophie (Body and Soul Vienna)

bonjour.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17