ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

sex i grad

Produkcijska kuća Paramount i Anonymous Content kupila je prava na korištenje romana "Ima li još uvijek seksa u gradu?" Candice Bushnell, autorice serije "Seks i grad".
Prema pisanju Deadlinea radnja romana smještena je na Manhattanu, pratit će živote žena u New Yorku i doticat će se prijateljstva, ljubavnih zavrzlama, braka i seksualnog života. Glavna razlika između ovoga i izvorne serije "Seks i grad" je u tome što su žene prikazane u svojim pedesetim i šezdesetim godinama života.

"Nekada nije bilo ovako. Nekada su pedesete značile početak penzije, smanjivanje posla, trošenje vremena na hobije i prijatelje koji su, kao i vi, klizili u ležerniji način života. Ukratko, ljudi u dobi za penziju nisu trebali raditi mnogo, osim postajati stariji i zahtjevniji. Od njih se nije očekivalo da vježbaju, počinju nova poglavlja u karijeri, upuste se u neobavezni seks sa strancem i počinju ispočetka. A upravo tako izgleda život mnogih žena u pedesetim i šezdesetim godinama i oduševljena sam što ću prikazati njihovu bogatu i kompleksnu stvarnost u svojoj knjizi, a sada i na ekranu", izjavila je Bushnell.

Candice Bushnell će, uz Lizu Chasin (3dot Productions) i Robyn Meisinger (Anonymous Content), preuzeti i ulogu izvršne producentice serije.

Dogovor o snimanju serije je potvrđen, ali više podataka za sada nije poznato.

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17