ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

huljic spot plaza

 Jedan od najvećih Oliverovih hitova 'Dva put sam umra' osvanuo je u novom izdanju. Novu dušu utkao mu je Tonči Huljić, a emotivnom obradom na dostojanstven način prisjetio se nedavno preminulog glazbenog velikana, prenosi Večernji.hr

Pjesma je prvi put objavljena 1995. godine na Oliverovom albumu 'Vrime'. Tekst potpisuje Vjekoslava Huljić, glazbu Tonči Huljić, dok je za orkestraciju zadužena njihova kći Hana. Huljići su ovu pjesmu odlučili obraditi na posve drugačiji način, uz Zagrebačku filharmoniju i Akademski zbor “Ivan Goran Kovačić”, ali i prepoznatljivi zvuk Madre Badessa.

Ovo je novo čitanje pjesme. Nitko je više nikad neće otpjevati na način na koji ju je pjevao Oliver, ali kao autor odlučio sam pokazati publici kako ova pjesma može zvučati u instrumentalnoj verziji uz orkestar i zbor - rekao je Tonči koji je ovom obradom najavio početak suradnje s orkestrom Zagrebačke filharmonije i Akademskim zborom 'Ivan Goran Kovačić'.

Emotivna obrada objavljena je na YouTube kanalu Tončija Huljića i Madre Badesse, a ispod spota zaredali su se komentari ganutih korisnika. "Mislim da se Oliver sad osmjehuje, divota!", "Ovo je predivno i veličanstveno. Teško je zadržati emocije!", samo su neki od komentara."Bojim se da će ljudi shvatiti Huljićevu veličinu kada bude prekasno. Meštar od glazbe", zaključio je jedan od korisnika.

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17