ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

plaza model

Laura Andrić, porijeklom iz Travnika, već nekoliko mjeseci ljubi australskog reli vozača Frasera Rossa, prenose bh mediji danas.

Andrić je velika podrška svom dečku na svim važnim sportskim događajima, s kojih često objavljuju zajedničke fotografije. Ljubavna veza s australskim vozačem Lauru je povukla s modnih pista i snimanja.

Seksepilna manekenka, rođena u Melbourneu, radila je za najveće modne brendove širom svijeta, a jedna od najznačajnijih kampanja bila je ona za „Nike“.

 – Iako radim posao u industriji koji izgleda kao pogon, to je samo moj posao. Ja, zaista, vjerujem da ljepota dolazi iznutra. Neke od najljepših ljudi koje poznajem su takvi jer su dobri i puni ljubavi. Nisam imala nikakve plastične operacije, ali nikad ne znate šta se može dogoditi u budućnosti. Vjerujem da, ako će to zaista poboljšati vaš život i sreću, a vi to radite iz pravih razloga, onda to sigurno nema štete – rekla je Andrić svojevremeno.

Laura svake godine posjećuje BiH.Mediji su zbog njenog prezimena i grada porijekla navodili da je u krvnom srodstvu s nobelovcem Ivom Andrićem, što ona nikada nije potvrdila.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17