ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

zimske radosti 1

Pored skijanja, sankanja, grudvanja i ostalih zabavnih aktivnosti na snijegu, isprobali smo s djecom i par ideja za još više zabave

Garantiramo crvene nosiće nakon sati provedenih u zabavi na otvorenom.

Utoplite se. Rukavice, kape, gumene čizme i iziđite van s djecom, pa im pokažite par trikova s kojima će se praviti važni ispred prijatelja i prijateljica.

1. Znate li kako napraviti igloo kao od šale. Sve što vam treba je puuno snijega, najbolji je onaj suhi, ljepljivi snijeg. Također će vam trebati pravokutna kutija za hranu s koje skinete poklopac i to je sve. Napunite kutiju snijegom i slažite snježne cigle ukrug. Kule, utvrde, kućice, vama je na izbor što ćete praviti, a djeca će biti ponosna na svoje malo umjetničko djelo.

zimske radosti 2

2. Jeste li ikada koristili puhalice s balončićima za ledenih snježnih dana. Ako niste, predlažemo vam da ponesete jednu puhalicu i gledajte kako se balončić kristalizira pred vašim očima. Vama će biti jednako zabavno kao i vašem djetetu.

3. Recite djeci da prave sami svoje ledene dekoracije za nadolazeće praznike. Još jedna prednost, ne morate ih kasnije sklanjati, istopiti će se sami.

zimske radosti 3

Trebaju vam baloni, najbolji su oni namijenjeni da se pune vodom, tzv. vodene bombe. Nakon što ih napunite vodom, ubacite par kapi jestive boje, svežite balon i smjestite ga preko noći vani, kako bi se vaši ledeni ornamenti smrznuli. Sutradan skinite balon i ledene dekoracije su spremne.

Nina P | artinfo.ba

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17