ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

image 0

Predbožićno je vrijeme. Izgleda da ću do samog Božića svaki svoj tekst započeti upravo tom rečenicom.

Sad kad znamo što je Božić i kako ga živjeti, možemo i o lakšim temama – kako pripremiti dom za Božić.

Ako ste nestrpljivi, poput mene, onda je već previsok datum da čitate o stvaranju božićnog ugođaja u svom domu, no vjerujem da Vas je veći broj koji pratite tradiciju ukrašavanja bora na badnju večer.

Stvar je vrlo jednostavna – dom (i Božić) su Vaši najmiliji, po lekciji otprije par dana. Ali, nećemo na njih staviti lampice i svijećice.

Nakon što je ustanovljeno da ću ja imati trajnu ulogu filozofa, iplicira da ću svoje vještine uređenja doma zadržati za sebe (da, imam ih).

No, naravno da sam vam pronašla kreativne dame čiji domovi izgledaju bajno. Poput onih s Pintaresta na koje vam otpada vilica.

Osim što su mile, lijepe, mlade i simpatične (nije zato što ih volim), one će Vas oduševiti svojim verzijama 'božićnog' doma.

 Darjanu Milanović svi znamo. Svi smo već iskopirali barem jedan kutak njezina doma, i znate da sam u pravu.

Darjana svoju insta-vojsku od 70K ljudi oduševljava idejama za uređenje doma već godinama, a ovoga Božića par ideja je podijelila, najprije, s vama. Nema na čemu.

"Otkako sam majka najvažnije mi je svojoj djeci stvoriti ugođaj koji će pamtiti. Upravo iz tog razloga mi je krucijalno da i oni sudjeluju. Ukrase kupujemo usput, kako nam se što svidi, a sam proces ukrašavanja kuće zna potrajati i danima, znate kako to ide s mališanima", započinje Darjana.

"Što se tiče tehničkih detalja oko ukrašavanja, da bi to sve bilo skladno i oku ugodno najprije odaberem položaj drvca u kući. Da nam nije na putu, a opet, da je lijepo vidljivo. Neki vole prirodnu jelkicu, no mi ukrašavamo umjetno drvce. Uvijek me rastuživala ideja da jelkica umre da bi meni par dana krasila kuću. Odaberem paletu boja koja nam se svima sviđa i koja ne odudara previše od ostatka kuće. Uvijek su tu detalji koje sama preobikujem i prenamjenim za novu svrhu, a zajedno s djecom sve rasporedim za finalni dojam".

image 2

image 1

Divno, zar ne?

 Mihaela Barbić je još jedno milo i omiljeno lice u Kiseljaku. Mlada majčica, od nedavna i vlasnica ideje koju lagano pretvara u pravi , pravcati posao.

I o njoj smo pričali, čitali i njene ploče već naručili (ako niste - pa zaboga...).

Mihaelin sinčić je nedavno napunio godinu dana. A ponosna Petrova mama je ukrasila dom već za sv. Nikolu.

Tu su čarapice, vjenčići, irvaščići i svijećice.

image 3

"Oduvijek volim Božić i tu toplinu srca koja s njim dolazi. Znam koliko se moja majka trudila svake godine nadmašiti onu prethodnu. Stvarno sam sretna što mi je prenijela tradicije koje ću ja, sada kada sam majka, prenijeti na svoju obitelj", priča Mihaela.

Mihaela je ukrasila i jelkicu.

image 4

"Kad je riječ o ukrašavanju doma za Božić svatko ima svoju viziju kako to treba izgledati. Meni je bilo važno da je što više svjetla. Svjetlo mi simbolitira toplinu i Božić. Budući da je Petru tek jedna godina, jelkicu sam odigla od poda zbog njegove sigurnosti, a boje sam odabrala tako da me podsjećaju na što prirodniju jelku moguću. Bijelo – jer snijeg. Šljokice – jer glamur. Srebro – jer Božić".

 Da rezimiramo, koliko god vas savjetovali i davali vam primjere lijepog i kreativnog – vi ćete učiniti po svojim prilikama i vlastitom nahođenju. I neka, tako i treba.

Osnovno je, dakle, da je vaša blagdanska verzija doma – potpuno vaša i vama draga mila i topla. Ako baš želite da ste prije svega #instagramfriendly, onda je najbolje da svoju inspiraciju baš tu i potražite.

A dok vi tražite onaj najbolji hashtag – mi ćemo jesti kolače.

P.S. Love you all.

J.B. artinfo.ba

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17