ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

ukrasavanje 1

Stiglo je jedno od najljepših i najočekivanijih doba u godini. Iako su trgovine okićene još od početka studenog, većina nas svoje domove počinje ukrašavati s početkom Adventa. Kako je nedavno i službeno započela božićno novogodišnja sezona, vrijeme je da u svoj dom unesete malo blagdanskog duha.

Međutim, što god da počnete raditi, odabir boja odnosno kombinacija istih je svakako prvi korak. Trgovina C&D Kiseljak nam je poslužila kao odlična inspiracija za sljedeći tekst:

KOMBINACIJE BOJA ZA NAJLJEPŠI BLAGDANSKI UGOĐAJ

Crvena i zelena

ukrasavanje 2

Crvena i zelena su većini omiljene blagdanske boje.

Spoj njih će vam se na prvu učiniti kao prevelik kontrast boja jedna naprema drugoj jer ih nismo navikli kombinirati.

Međutim, zelena i crvena su komplementarne boje i ako odaberemo nijanse pravilno, crvena i zelena će učiniti kombinaciju izuzetno ugodnu oku. Možete se poigrati sa zelenim mašnicama, crvenim kuglicama, trakicama, a uz dodatak nekih neobičnih ornamenata, poput onih u obliku bombona ili crvenih lizalica, dobit ćete jedno nesvakidašnje božićno drvce.

Srebreno-roza kombinacija

ukrasavanje 3

Srebrena boja odiše elegancijom, a uz dodatak roze, vašem božićnom drvcetu dat će te jedan moderan izgled, kakvoga mnogi priželjkuju ove sezone.

U ovoj kombinaciji dobro izgleda i umjetno cvijeće koje u trenu obogati vaš bor. Kako bismo malo ublažili preumjetan dojam cvijeća na boriću, dodajte par grančica unutra, koje će stršiti malo izvan bora. Sve ovo začinite s puno umjetnog snijega, lampica i umjetnim krznom ispod bora. Sigurni smo da nećete prestati gledati u svoj savršeni bor

Bijeli Božić

ukrasavanje 4

Dobro znamo da među nama ima puno ljubitelja bijele. Potpuno bijele dekoracije na boru mogu izgledati pomalo monotono. Ako baš želite u cijelosti bijele dekoracije i ornamente na boru, mi vam u tom slučaju savjetujemo da koristite različite teksture na svom drvcetu.

Primjerice, umjetno perje, krzno ili imitacija snijega. Mat kuglice, u kombinaciji onih visokog sjaja, puno grančica, umjetnih ili pravih. Veliki bijeli cvjetovi božićne zvijezde.
Ako vam je ipak sva ta bjelina previše, u drvce ubacite koju grančicu umjetne božikovine i smjesta ćete podignuti kombinaciju.

Ukoliko smo vam uspjeli raspiriti maštu barem malo, za kraj svakako savjetujemo da posjetite trgovinu C&D (Sarajevska cesta Kiseljak) i pronađete idealne božićno novogodišnje ukrase baš za vaš dom.

ukrasavanje 5

ukrasavanje 6

ukrasavanje 7

 U sve navedeno uvjeriti se možete na licu mjesta ili pak putem kontakt informacija :

TR C&D Kiseljak

Adresa: Sarajevski put 24
Kontakt: 063 047 130

https://www.cid.ba/

 

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17