ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST

ilma karahmet portret

 


Već smo pisali kako je prije nekoliko dana izvedbom pjesme "I will always Llve you" Whitney Houston,naša Kiseljačanka, osamnaestogodišnja Ilma Karahmet ponovo oduševila žiri glazbenog RTL show-a "Zvijezde".

Ilma je dobila svih 25 bodova i zaslužila direktan prolazak dalje, a žiri kojeg čine Nina Badrić, Jacques Houdek, Andrea Andrassy, Tonči Huljić i Petar Grašo za ovu mladu talentovanu pjevačicu iz Kiseljaka imao je samo riječi hvale.

"Bravo! Imala si jako težak zadatak jer je ova pjesma toliko puta izmasakrirana da je nisam htio dodijeliti tebi. Međutim, kada sam čuo kako pjevaš to sa svojom emocijom, odmaknutom od originala i sivh izvedbi koje su usliejdili nakon toga odlučio sam da probamo. Ti imaš glas koji je vječan, emociju koja je nevjerovatna za tvoje godine i mogu ti reći da ti je samo nebo granica", rekao joj je Jacques.

Nina Badrić kazala je da je pred Ilmom ogromna i blistava karijera.

"Naježila sam se bar dvadeset puta tijekom tvoje izvedbe. Izvela si to u maniru najveće svjetske dive i htjela bih ti reći: 'Poštovana kolegice, bit će mi čast s tobom jednog dana podijeliti binu'", kazala je Nina.

Svoje oduševljenje nije krio ni Petar Grašo koji je Ilmi rekao da je vidi dugo vremena na sceni, ali ni Tonči Huljić koji je uvjeren da Ilma već sad može uraditi nešto najbolje. Za impresije smo kontaktirali i samu Ilmu koja je kazala kako trenutno očekuje snimanje novog kruga emisije i da je stanje sve u svmeu jako napeto s obzirom da se krug odnosno broj sudionika svakog tjedna sužava.
"Ja vrijedno radim i pripremam se do tada. Emisije postaju zanimljivije obzirom da nas je sve manje i manje. Sretna sam što imam priliku pokazati se kroz ovaj show i nadam se da ce se moj trud isplatiti", kazala je Ilma kojoj nastavljamo držati fige i želimo svu sreću.

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17