ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Sarajevo film festival

ljetnokino.jpg

 

Pripreme lokacija za projekcije 27. Sarajevo Film Festivala u punom su jeku.

Jedna od najatraktivnijih festivalskih lokacija – Ljetno kino Coca-Cola, gdje se prikazuju filmovi iz Open Air programa, podijeljena je u sektore. Između svakog reda je dodatni razmak čime se omogućava potrebna fizička distanca, a svaki gledatelj dobiva više prostora samo za sebe. Osobe koje dođu zajedno mogu sjediti jedni pored drugih.

Sarajevo Film Festival je COVID-siguran događaj koji će se održati u skladu sa mišljenjem Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo i prema mjerama i uputama koje je za održavanje Sarajevo Film Festivala izdao Zavod za javno zdravstvo Kantona Sarajevo.

Festival počinje u petak, 13. kolovoza svjetskim premijerama dva bh. filma "Deset u pola" Danisa Tanovića i omnibusom "Pisma s krajeva svijeta" filmskog kolektiva Bistrik7, međunarodne grupe reditelja prve generacije na sarajevskoj film.factory kultnog reditelja Béle Tarra.

Ulaznice su u prodaji,  a sve informacije o cijenama ulaznica i prodajnim mjestima, kao i o filmovima mogu se pronaći na www.sff.ba. Online prodaja ulaznica na tickets.sff.ba/films, priopćeno je iz Press Officea SFF-a. 

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17