logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Mjestimini Pljuskovi

16°C

Kiseljak

Mjestimini Pljuskovi

Najmlađi članovi GKM-a Vitez dobili ovacije na premijeri predstave "Plava boja snijega"

plava boja snijega

Najbrojnije i najuspješnije amatersko kazalište u Bosni i Hercegovini proteklog je vikenda pokazalo kako osim iznimno bogatih i vrijednih 11 godina povijesti ima još ljepšu i bogatiju sadašnjost, ali i budućnost. Premijerom predstave "Plava boja snijega" najmlađi ansambl viteškog kazališta oduševio je publiku, koja je mlade glumce nagradila dugotrajnim pljeskom, ali i ovacijama nakon izvedbe.

"Ovo je dječja predstava o dvoje zaljubljenih, jednoj velikoj šali i kraljevstvu po imenu Murabija. Istina je kada kažu da ljubav ne poznaje granice, a to nam je pokazao i naš najmlađi ansambl, na koji smo svi u kazalištu jako ponosni. Svima je ovo prva izvedba na kazališnim daskama i zbilja su bili odlični. Ponosni smo i na našu Ivonu, koja je nakon niza glumačkih uloga, upisala i svoj redateljski prvijenac", kazao je za Vitez.info voditelj GKM-a Vitez, Ivan Sajević.

Tekst predstave "Plava boja snijega" napisao je Grigor Vitez, a predstavu GKM-a Vitez režirala je Ivona Matošević. Izvršni producent predstave je Ivan Sajević, a grafičko oblikovanje potpisuje Borislav Sučić. U predstavi igraju: Anđela Đotlo, Lana Miličević, Ivana Stojak, Oliver Šafradin, Nina Ikić, Marija Maleš, Katarina Fišić, Maria Nedić, Nikita Kovač, Nikolina Živković, Katarina Petrović, Karla Karin, te najmlađa članica kazališta, trogodišnja Petra Miličević.

"Jako sam sretna nastupom naših mališana. Bilo mi je predivno raditi s njima, a najljepše od svega je bilo vidjeti njihovu sreću i ponos nakon odigrane predstave. Ovo je zbilja neprocjenjivo iskustvo i radujem se novoj izvedbi ove predstave", kazala je za Vitez.info vidno oduševljena redateljica Ivona Matošević.

Osim što su burno podržali najmlađe glumice i glumce posjetitelji su podržali i akciju prikupljanja dekica GKM-a Vitez, kojom je ukazano na nedostatak grijanja u kazališnoj dvorani u Vitezu, u kojoj se godišnje samo na kazališnim predstavama okupi više od 10 000 posjetitelja.

Plava boja snijega - GKM Vitez pregled videa u 360 stupnjeva (povlačite sliku za pregled):

artinfo.ba | preuzeto s portala vitez.info

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17