logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Djelomina Naoblaka

24°C

Kiseljak

Djelomina Naoblaka

Foto: Viteške "Šmizle" oduševile Kiseljak

smizle-kis zajednicka

Viteške "Šmizle" sinoć su oduševile kiseljačku publiku u prepunoj dvorani Hrvatskog doma. Riječ je naravno o višestruko nagrađivanoj predstavi "Šmizle" Gradskog kazališta mladih Vitez koja je punila dvorane dijljem regije a sinoć je do suza nasmijala i ljubitelje komedije u Kiseljaku.

Predstavu je povodom Valentinova organizirala Mladež HDZ BIH Kiseljak uz pomoć Općine te pod pokroviteljstvom predsjedatjelice Doma naroda Parlamenta FBIH Lidije Bradara. Podsjećamo, prošle godine ista ekipa je povodom Dana zaljubljenih održala književnu (humanitarnu) večer sa Sanijelom Matković dok se ove godine odlučila na kazalište te tako dodatno osnažila već prilično uspješnu suradnju sa GKM Vitez.

Potvrdio je ovo i Ivan Sajević, izvršni producent predstave i voditelj GKM Vitez koji se kratko obratio nakon "Šmizli" istaknuvši kako je njihovo kazalište, nakon Viteza, najviše puta nastupilo upravo u Kiseljaku.Zahvalivši se svima koji su pomogli organizaciju, pozvao je sve nazočne u dvorani na zajedničko fotografijranje, stavivši tako točku na "i" jedne prekrasne večeri.


Predstava "Šmizle" prati šest žena iz prošlog vijeka u ”kafani” koje pjesmom i plesom odluče promijeniti način življenja, odluče ne biti podsjetnica na prošlo vrijeme i biti moderne žene koje nemaju muževe, nemaju auto, kućnog ljubimca niti talenta, ali imaju BEND i jedni druge.

Izvorna postava glumaca je malo promijenjena no kvaliteta je ostala ista. 
Režiju i adaptaciju potpisuje Bruno Grebenar. Grafičku pripremu plakata uradio je Borislav Sučić, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević.


artinfo.ba

Share

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17