logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

(VIDEO) Žepčanka oduševila nastupom na Supertalentu

supertalent 2018 iva augustunovic

U prvoj epizodi šeste sezone Supertalenta, predstavljeno je trinaest točaka, od kojih su neke žiri oduševile i izborile prolazak dalje. Jedna od njih je izvela Žepčanka Iva Augustinović, za koju kažu kako je pjevačica iznimnih vokalnih sposobnosti.

Kada je ušetala na pozornicu, žiri nije ni slutio kakvo će im iznenađenje natjecateljica Iva Augustinović priuštiti. Njezin talent je pjevanje, a svoje vokalne sposobnosti pokazala je pjesmom 'Over the rainbow' u izvedbi Leone Lewis i oborila žiri s nogu.

Rodom je iz Žepča, no put i ljubav prema glazbi odvela ju je u Graz gdje studira ekonomiju. Iva se od malena bavi pjevanjem, a svoje prve tonove otpjevala je u crkvenome zboru koji čak sada i vodi u hrvatskoj katoličkoj misiji u Grazu.

''Ponekad sam znala pjevati tako glasno da su me čuli susjedi, no srećom nisu se nikada bunili. Već sam s osam godina počela nastupati i moji su nastupi uvijek bili zapaženi'', prisjetila se Iva svojih početaka.

Da je oduševila okupljene i pokupila sve ovacije pokazuju i komentari stručnog žirija Supertalenta koji ove sezone Martina Tomčić, Janko Popović Volarić i Maja Šuput i Davor Bilman.

„Ja ću biti krajnje kratka: ti si osoba koja je demantirala moj evidentno bezrazložan strah da ove godine Supertalent nema pjevače, e pa ima ih!“, bez dodatnog teksta ostala je Martina, a Maja je komentirala: „To kako ste vi ušli, sramežljivo, pa ovo, pa ono, pa onda žena ne da pomete pozornicu, nego ono, ne da ste sigurni u to što radite već toliko lijepu boju glasa imate, toliko divno pjevate. Ja bih na vašem mjestu našla prioritet jer morate se fokusirati na pjevanje, to je Vaša budućnost i točka.“

Ivi želimo svu sreću na ovom natjecanju!

artinfo.ba | preuzeto s portala dnevnik.ba

 

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17