logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Najveća ocjena za "Lude sedamdesete"

gkm nagrada

Gradsko kazalište mladih Vitez predstavom "Lude sedamdesete" osvojilo je Grand Prix 11. Festivala amaterskih kazališta u Slavonskom Brodu, s prosječnom ocjenom publike 4,90. Najveća je to ocjena u svih dosadašnjih 11 festivala, a zanimljivo je da su viteški kazalištarci vlasnici su druge, treće i četvrte najbolje ocjene svih dosadašnjih festivala. Predstavom "Svastike" prošle godine su postavili rekord s prosječnom ocjenom 4,87 koji je ove godine nadmašen Ludim sedamdesetim. Predstava GKM-a Vitez "O Romeo zašto si Romeo" osvojila je prosječnu ocjenu 4,80, a "Šmizle" su nagrađene ocjenom 4,74.

Nagradu publike za najbolju predstavu 11. FAK-a u Slavonskom Brodu Ivanu Sajeviću, voditelju GKM-a Vitez uručio je zamjenik gradonačelnika Slavonskog Broda, Hrvoje Andrić. U predstavi igraju Antonela Lukić, Berna Mišković, Ivona Matošević, Marija Gudelj i Elena Stojak. Predstavu je režirao Bruno Grebenar, a prema tekstu Ane Dragozet.

"Velika je ovo stvar za sve nas u kazalištu. Raduje nas kontinuitet zapaženih nastupa i osvajanja najznačajnijih nagrada na festivalu u Slavonskom Brodu. Nevjerojatna je i uzajamna ljubav našeg kazališta i brodske publike, posebno smo sretni što se svaki put za naše predstave traži mjesto više. Hvala im od srca na tomu, kao i našim dragim domaćinima iz SKM-a Slavonski Brod. Naravno, čestitke ansamblu predstave, ali i našoj cjelokupnoj kazališnoj obitelji na još jednom fantastičnom uspjehu", kazao je Ivan Sajević, voditelj GKM-a Vitez.

"Lude sedamdesete" su priča o četiri žene u staračkom domu i njegovateljici koja se brine o njima. Što se događa s te četiri žene koje su “osuđene” da svoje posljednje dane provedu u staračkom domu? Što biva s pojedincima koji se nalaze na marginama društva?

artinfo.ba

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17