logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Završeni “Rujanski susreti” u Novom Travniku

rujanski susreti

Manifestacija Rujanski susreti se već godinama tradicionalno organizira u Novom Travniku… I ove godine Novi Travnik se pokazao kao izuzetno dobar domaćin.

Sinoć je u prepunom Domu kulture održana smotra folklora, gdje su pored domačina nastupala društva iz Čapljine, Odžaka, Ljubuškog, Kiseljaka, Širokog Brijega, Bugojna, te društva iz susjedne Hrvatske, piše Centralna.ba

Bilo je lijepo vidjeti okupljenu hrvatsku mladost, obučenu u stare nošnje, koje nas podsječaju na važnost očuvanja naših običaja.

Sva kulturna društva prošla su mimohodom kroz grad, a brojni građani pljeskom su pozdravili svako društvo.


– Ovogodišnji “Rujanski susreti” su zahvaljujući dobrom i lijepom vremenu protekli po planu i programu. Nemoguće je zahvaliti svima koji su sudjelovali, od nasih sponzora i donatira, pa sve do marljivih volontera. Svi građani Novog Travnika koji misle da je ovo dobro, trebali bi nam doći pomoći, kazali su organizatori za naš portal.

Ovogodišnji “Rujanski susreti” trajali su od četiri dana, a mnogi su uživali u igri prstena, gdje je pobjedu odnijela MZ Stojkovići, dok su drugi uz zvuke tamburica pjevali i plesali na platou kod stare škole u Rankovićima.

folklor-hkd-gromiljak.jpg

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17